skip to Main Content

Bemutatkozás

Rendelő

Miskolc belvárosában, jól megközelíthető helyen, igényes környezetben fogadjuk a betegeket. A rendelési idő igazodik a páciensek igényeihez, munkaidejéhez.

Orvosok

Dr. Tarkó Mihály

1941-ben születtem Szolnokon. 1971-ben diplomáztam a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1976-ban belgyógyászatból, 1986-ban endokrinológiából szakvizsgáztam. 1997-ben megszereztem a „Magyar Diabetes Társaság diabetológus orvosa” minősítést, majd 2014-ben –amikor a licenc képzés bevezetésével erre lehetőség nyílt- diabetológiából licenc vizsgát tettem. 1971 óta dolgozom Miskolcon belgyógyászként.

A belgyógyászatot, az endokrinológiát és a diabetológiát mindmáig művelem. Közösségi háttérrel a régióban megalapítottam az endokrinológiát – diabetológiát. Az egész megyére kiterjedő hálózatot építettünk ki.

Mintegy 17 tudományos közleményem jelent meg, öt tudományos könyvben könyvrészlet, illetve fejezetíró voltam. Több száz alkalommal szerepeltem tudományos rendezvényeken, konferenciákon, kongresszusokon, számos alkalommal nemzetközi porondon, világkongresszusokon is. Munkatársaim közreműködésével számos szimpóziumot, konferenciát, kongresszust rendeztem, köztük országos kongresszust is nemzetközi részvétellel.

Tagja vagyok a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaságnak, a Magyar Diabetes Társaságnak, a Magyar Humángenetikai Társaságnak, és a Német Obezitás Társaságnak.
Fő érdeklődési területeim az endokrinológia, a diabetológia, a klinikofarmakológia, citokinetika, a kronobiológia, informatika, a természet és a természetfilmezés.

Dr. Tarkó Erzsébet

1975-ben születtem Miskolcon. 1993-ban. a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumban érettségiztem kitűnő eredménnyel. 1999-ben végeztem a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2004-ben belgyógyászatból, 2009-ben endokrinológiából szakvizsgáztam kiváló eredménnyel. 2013-ban nyertem el a „Magyar Diabetes Társaság diabetológus orvosa” minősítést. 2014-ben diabetológiából licenc vizsgát tettem. 1999. óta a Borsod- Abaúj Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórházban dolgozom. Belgyógyászati endokrinológia, diabetológia fekvőbeteg és járó beteg ellátással foglalkozom. Tagja vagyok a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaságnak és a Magyar Diabetes Társaságnak.

Back To Top